Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/8/b/smitsmassage.nl/httpd.www/wp-content/plugins/cta/classes/class.cta.render.php on line 487

Geachte cliënten,

Gelukkig mag ik u weer in de praktijk ontvangen, maar omdat het Corona-virus nog steeds actief is zijn er vanuit de beroepsorganisatie regels opgesteld voor uw en mijn veiligheid.

De volgende maatregelen zijn belang bij uw bezoek aan mijn praktijk:

1. Wanneer u en/of uw huisgenoten last heeft van neusverkoudheid, niezen, hoesten, benauwdheid en/of koorts, kom dan niet naar de praktijk. Bel de afspraak af en deze wordt kosteloos geannuleerd.
2. Kom s.v.p. zo kort mogelijk van te voren om wachttijd en eventuele drukte in wachtkamer te voorkomen.
3. Neem 2 grote handdoeken of een hoeslaken en een handdoek mee. Desgewenst kunt u ook een eigen mondkapje meebrengen. Ik zal uit voorzorg een mondkapje dragen tijdens de behandeling.
4. Bij het betreden van de massageruimte graag uw handen desinfecteren met het aanwezige desinfectiemiddel.
5. Voor zo ver de massageruimte dit toelaat vinden gesprekken en instructies voor oefeningen op 1,5 meter afstand plaats.
6. Er is extra tijd gepland om direct na de behandeling de massagetafel, hoofdsteun, deurkrukken en andere oppervlakten te desinfecteren en de massageruimte te luchten. Mede daarom zal ik mij strikt aan de behandeltijden houden.

Disclaimer
Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.